Kasteelnocturne

1024 576 Kasteel van Heers

Geef jouw vlammetje aan het Kasteel van Heers

Het Kasteel van Heers beleeft donkere tijden: verlaten, vervallen en bijna vergeten. Om bang van te worden. En wat doe je dan? Lichtje aan laten om de boze geesten weg te jagen. Kom daarom op 3 februari naar de lichtjeswandeling in de dreef van het kasteel in Heers. Koop een kaarsje en breng het kasteel opnieuw voor het voetlicht. Zo zorgen we samen voor een stralende kasteeltoekomst. De Heerse lente is in aantocht!

Zaterdag 3 februari 2018
Locatie: Kasteel van Heers
Tijd: van 18 – 21 uur
Toegang: gratis

HEERS – Een mijmering naar het verleden en een warme glimlach naar de toekomst, dat was het opzet van de eerste nocturne aan het kasteel van Heers. Heerlijk(heid) Heers, een nieuw burgerinitiatief om het kasteel in haar oude glorie te herstellen, hield er een lichtjeswandeling vanaf de kapel in de dreef tot aan de kasteelpoort.

Het Belang van Limburg (5 februari 2018)

Droom weg op de verrukkelijke tonen die Raf Hensbergen en Anneke Putuit hun instrumenten toveren. Ze zijn een singer- songwritersduo met een mijmering naar het verleden, een tikje hedendaagse melancholie en een warme glimlach naar de toekomst. Samen creëren ze een plek waar muziek & poëzie de tijd even stil laten staan.

foto van Kasteel van Heers.

Ze is wel omschreven als ‘de dochter van Joni Mitchell’. Een Verhalenvertelster die door het leven reist en dit bezingt met een passie voor taal en folk-muziek.
Meer informatie op https://www.facebook.com/sannasongbird/

foto van Sanna Songbird.

Geniet van de hemelse klassieke stem van LindeLand – Sieglinde Heymans

foto van Kasteel van Heers.

Marijke Goossens vertelt sprookjes, sagen en volksverhalen op haar eigen unieke manier: met een sprekende mimiek en sterke lichaamsexpressie.

foto van Kasteel van Heers.

Binnen ons vrijwilligersteam kennen we haar als één van de drijvende krachten achter het catering gebeuren tijdens de werkdagen maar deze logopediste uit Heers zou heel wat meer troeven hebben.
Wie weet komen we dankzij Elke Severy Logopediste wel wat meer te weten over Zuster Ursula …

foto van Kasteel van Heers.

Jo Paque en Charlie Claesen zijn twee BH’s (Bekende Heersenaars welteverstaan) met een enorme passie voor hun (vertel)vak.

Afbeeldingsresultaat voor Charlie Claesen.

foto van Kasteel van Heers.

Robin Van den Bergh is een gepassioneerde Multi-instrumentalist en singer songwrither bij Inti.
Hij speelt zowel op eigen gebouwde instrumenten zoals de N’Goni en eigen ontworpen instrument de Harpulele.

Meer info op: http://www.kenguakeo.be/

 foto van Robin Van den Bergh.

Guy Miermans brengt moderne troubadour-liedjes die beklemtonen dat we mogen genieten van het leven en dat we door zorg te dragen voor onze medemens het leven mooier is voor iedereen.

foto van Guy Miermans.

Daniëlle Houbrechts  is de bekendste kruidenvrouw van de lage landen en het boegbeeld van kruidjes.be. Ze doet jullie wegdromen naar een sprookjesachtige wereld.

foto van Kasteel van Heers.

Onze kersverse Heersenaar Rick de Leeuw neemt jullie mee naar een wereld van ridders, kastelen en … paters …

foto van Kasteel van Heers.

Ongetwijfeld zal hij verhalen kunnen vertellen en zelfs wat zingen maar Bollen Jan van Circus Paljasso is een vuurkunstenaar, jongleur, vuurspuwer, tovenaar … gewoon iemand die je moet gezien hebben tijdens de kasteelnocturne!

foto van Kasteel van Heers.