Kasteel van Heers zónder Alfa Romeo’s

Op internet en Youtube circuleren tientallen verhalen en filmpjes over ‘The lost Alfa’s’. Yep, in het kasteel van Heers stonden ooit tientallen exclusieve Alfa’s. Maar … die zijn nu allemaal weg. Het heeft daarom  geen enkele zin om je leven te wagen en binnen te breken.

Alfa’s zijn geveild
In 2015 gingen de Alfa’s in een lot tijdens een veiling van de hand voor 117.000 euro. Sommige kregen intussen een nieuw leven. Eentje ging naar de erfgenamen van Alfa Romeo, een andere naar de bassist van een band met wereldfaam.

Alfa’s van Heers zijn save
Fijn om te horen dat echte autoliefhebbers dat stukje roemruchte geschiedenis wisten te redden. Nu het  kasteel zelf nog, natuurlijk. En daarvoor zetten 80 vrijwilligers alle zeilen bij. Om op middenlange termijn een unieke reünie mogelijk te maken: hoe chic zou het zijn om de gerestaureerde Alfa’s opnieuw te ontvangen in het gerenoveerde kasteel?

Stop met inbreken
Help ons om dat doel te bereiken. Door alvast niet meer binnen te breken en de huidige schade nog te vergroten. Ondertussen brengen wij verder alles in gereedheid voor een Kasteel van Heers dat de terugkomst van de Alfa’s waardig is.

Help het kasteel redden
Dikke merci om ons constructief te steunen. En … eugh … wil je zelf helpen aan het (eer)herstel van het kasteel, registreer je dan als vrijwilliger. 🙂

Keep up the good work en help Heers weer heersen!